Kapitel 26, Party x2

Ellie's POV

På en hög kulle med extremt välskött gräs, sånt där grönt gräs som ser så magiskt ut, stod det. Huset alltså. Niall Horan's lyxvilla. Jag förstod att det var Nialls hus redan när vi åkte uppför backen. De finaste husen ligger alltid på toppen av en kulle.

 

”Wow.” andades jag.

 

Harry klev ur bilen och klickade in en kod i en såndär liten stolpe. De norma grindarna öppnade sig mer ljudlöst och smidigt än vad jag hade väntat mig.

 

När Harry hade stängt av motorn och betraktade mig med ett flin, kunde jag ta en närmre titt. Två våningar med vad som såg ut att vara minst 20 rum. Det var dubbelt så stort än vad jag hade tänkt mig, och tro mig, jag hade tänkt att det skulle vara en kolossal lyxvilla. Jag överdriver inte när jag säger att det var ett manshion.

 

Det var modernt också. Sådär vitt och fräscht som kändisar bor i, enkla detaljer och kvadratiskt. Jag fortsatte glömma att det var världskändisar jag umgicks med.

 

Harry öppnade dörren åt mig och jag klev ut på uppfarten. Jag släppte inte blicken från huset och munnen gapade fortfarande. Jag var inte van vid detta ännu. Harry började gå mot huset och jag tog två snabba skutt fram och fattade tag i hans trygga hand. Han stannade upp av min beröring och gav mig ett varmt leende. Det var bara ett sådant Harry-leende som kunde få mig lugn och säker. Det här skulle gå bra. Var bara dig själv.

 

Två pling på dörrklockan vid sidan av den stora glasdörren tog det innan vi kunde höra någon springa mot dörren, som sekunden efter öppnades häftigt. Framför mig stod en blond irländsk kille – Niall Horan. Den allra första tanken som slog mig var hur gullig han var. Han var nästan ett huvud längre än mig därmed ungefär lika lång som Harry. Flinet på hans läppar gjorde mig faktiskt mer självsäker än osäker. Han hade en vibe med charm som på något sätt gjorde mig bättre till mods. Niall såg inte bara snäll ut, han var det.

 

”Well hello there.” sa han åt mig och gav mig en stor kram. Jag hade självklart väntat mig en handskakning men han verkade helt klart känna igen mig.

 

”It's nice to finally meet you Ellie. I'm Niall.”

 

”I know who you are.” flinade jag nervöst. Niall skrattade.

 

”I feel like I already know you Ellie. Harry has been going on and on about you--”

 

Harry, som stod tätt intill mig, harklade sig för att avbryta Niall som började skratta. Harry blev genast klarröd i ansiktet och tittade ner i marken. Jag skrattade åt Niall's påstående och blev helt varm inom mig samt röd i ansiktet jag med.

 

”Come on in.” Niall avbröt den lite pinsamma stämningen och tog ett steg åt vänster för att vi skulle kunna komma in.

 

Inuti huset var det bokstavligt talat kaos. Jag kom ihåg att Harry hade nämnt någon om en fest. Det första som man la märke till var alla blå plastmuggar som låg överallt – på golvet, på soffan, trappan, till och med i blomkrukorna. Spritflaskor var likaså utspridda och toapapper med.

”Wow.” andades jag när jag följde Harrys exempel och tog av mig skorna.

 

Jag blev snarare ledsen över att jag inte varit där igår, än äcklad av doften av sprit och rök. Jag var inte någon partypingla själv, jag hade inte varit på många fester eller klubbar, men för varje dag som gick blev jag mer och mer taggad på utelivet och att festa.

 

Niall skrattade och gick mot köket, jag och Harry följde efter.

”I'm sorry Ellie, I know it's a mess. I threw a party last night and well... I haven't taken the time to clean yet.”


Det var nu jag märkte att hans röst var hes, som på morgonen, och att håret var rufsigt och ostylat. Han hade inte sett så trött ut när han öppnat dörren någon minut tidigare. Men Niall är en sån person som sprider glädje och är trevlig, även om han är bakis.

 

Jag skrattade.

 

”Harry told me about that.”


”He did? Why didn't you guys come? It actually turned out to be a really great party.”

 

”Something came in the way.” mumlade jag.

 

Flashbacks av Nates hårda armar om mig och hans mörka ögon som borrade rakt in i mig fick mig att rysa till. Niall märkte att något hade hänt, men han var inte påflugen nog att fråga vad det var, vilket gjorde mig glad. Niall är en väldig människokännare och han verkade förstå att jag inte ville prata om det.

 

”Well, I can throw one tonight again.”

 

Först trodde jag att han skojade, men flinet på hans läppar tydde på att han var ute efter att få mig på bättre humör, och om en fest var det som fick mig att må bättre, skulle han ha en, för sån var Niall märkte jag redan då.

 

Jag sken genast upp och tankarna om Nate flög ut genom köket. Jag var faktiskt nog riktigt taggad på att supa mig full och glömma mina problem.

 

”That would actually cheer me up.” utbrast jag och log.

 

”Well then, I'm having a party!” Niall var minst sagt lika taggad som jag.

 

Harry som hade varit tyst fram tills nu, harklade sig.


”That actually sounds like fun.” Det var nästan som att han mumlade för sig själv. ”Where is Louis, Zayn and Liam?” frågade han sedan.

 

”They're in the pool.”

 

Pool? Niall hade en egen pool? Varför förvånade det mig ens?  


Jag är tillbaka! Vad kul att det är så många som fortfarande finns kvar hä Hann inte göra några bilder, hoppas ni blir nöjda vilket fall!:) 


Update snart!

Hey hörri! Förlåt verkligen, för kass uppdatering, men tänkte publicera fler kapitel nu, fast utan bilder om det är okej? Hojta till annars! 
 
Stay Tuned!!!