Kapitel 12, Confusion part 2/2

Previously (Harry's POV)

 ”Liam's right Harry. It's Simon that we're talking about.”

 

Efter ett tag började tystnaden i rummet bli för obehaglig för min smak, så jag gjorde vad jag alltid gör. Kom på något att säga.

”What should I do?”

 

”What you need is a distraction!” Louis höjde pekfingret och reste sig från soffan och berget av kläder. ”let's go out clubing tonight!”

 

Killarna instämde glatt och reste sig upp. ”You take a shower and fix that precious hair of yours and we'll meet you outside in an hour!” pekade Louis på mig.

 

Jag kunde inte säga emot.  




 

Harry's POV

Jag vet inte om detta var en bra idé, att gå på club. Men jag visste att alkoholen antagligen skulle få mig på ett bättre humör. Samtidigt var det en risk, om jag blev tagen på bild med någon tjej. Men jag hade bestämt att det inte skulle hända.

 

När vi var på väg till cluben tog jag upp min mobil för första gången på två dagar. 23 missade samtal från Louis, Niall, Zayn och Liam. 4 missade samtal från Simon, 2 missade från mamma och min syster Gemma, samt ett antal sms.

 


From: Gemma, 2 days ago

I can't believe that you didn't tell me about your GIRLFRIEND Harry. Call me NOW!!!


 

 


From: Mum, 1 day ago

Harry darling! I have to read in the magazines that my son has a girlfriend? Call me imediatly, love Mum.


 

 


From: Simon Cowell, 53 minutes ago

Harry, why aren't you answering your phone? Apperently, you skipped the interview you were suppose to have after ”Scene two” so now I've rescheduled it to tomorrow. This is not okay Harry, call me ASAP.


 

 


From: Ellie Carter, 38 minutes ago

Are you okay Harry? I haven't heard from you in the past few days and I'm worried. Call me :) /Ellie


 

 

Det var bara det sista smset som fick ett leende att växa fram på mina läppar. Hade hon varit orolig för mig? Okej, stopp Harry. Lägg av. Vad pratade du med killarna om nyss? Glöm Ellie! Ikväll ska du ha kul beordrade jag mig själv.

 

Jag stoppade ner telefonen i fickan utan att svara på något sms, det fick vänta till imorgon. Nu var det dags för att festa.

 

 

Dunket av house musik, den täta folkmassan, lukten av drinkar och känslan av svett blandades med alla mina sinnen när jag och killarna gick in i cluben. Det första jag såg var dansgolvet där tre heta tjejer med nice ass och stora bröst dansade. Men allt jag kunde tänka på var Ellie. Fuck. Hennes ljusa, mjuka hår, de nyfikna safirfärgade ögonen som alltid tittade på mig på ett sätt som fick mig att--. Stopp Harry. Jag behövde en drink.

 

Liam och jag tog oss fram till baren.

 

”You know I can't be seen with any girl right?” skrek jag till Liam som verkade uppfatta mig. Han nickade.

 

Paparazzis var inte tillåtna inne i cluben, men det fanns ju fortfarande ögonvittnen. Och paparazzisarna stod dessutom utanför i väntan på att vi skulle komma ut. Om jag lämnade med en tjej, var jag körd.


”Yeah, I'm gonna make sure that you don't get caught on camera tonight Harry!” skrek han tillbaka.


”Thank you!”

 

Liam tar alltid hand om oss killar. Man skulle kunna säga att han är vår ”Papa Bear”, och det på ett mycket bra sätt. Han är alltid den som dricker minst, för han tycker inte om alkohol lika mycket som vi, och kan få hem oss utan trubbel. Han ser alltid till att vi sköter oss också. Men det betyder inte att han aldrig blir full, för det händer.

 

Jag tog emot min drink från bartendern och hällde i mig den i ett svep. ”One more please.” nickade jag mot det tomma glaset.

 

 

 

Fem drinkar och tre shots senare stod jag och Niall på bardisken och dansade som två idioter. Jag var hyper och mådde mycket bättre, där jag stod till den dunkande musiken. Det var en otroligt härlig känsla. Vi hade säkert stått där i uppe i minst två timmar nu. En våg av upprymdhet sköljde över mig samtidigt som ett rop lämnade min strupe.

 

Jag lät bara musiken ta över min kropp och göra huvudet tomt på tankar och känslor. Tillslut fäste jag min på en tjej på andra sidan av cluben. Hon hade mjukt, blont hår och ögonen påminde om... Ellie. Det var därför mina ögon hade fastat på den okända tjejen. Hon påminde om Ellie. Ellie.

 

Så fort tanken av Ellie nådde min hjärna, ville jag träffa henne. Jag var medveten vid att jag inte var i närheten av nykter, men det sket jag fullständigt i. Jag behövde henne. Ellie.

 

”Liam!” skrek jag och drog med mig honom ut på baksidan av cluben.

 

Jag vet inte hur han skulle reagera på det jag var på väg att säga, men jag hoppades på det bästa.

 

Dörren slogs igen efter oss och jag vände mig mot Liam.

 

”I need you to drive me...” sluddrade jag, men tydligt nog för att Liam kunde uppfatta mig. Han tittade på mig med stora ögon.


”Where?” sa han fundersamt. Han hade ingen aning.

 

”To Ellie...” Jag tog en paus för att andas ut ordentligt. ”To Ellies house.”

 

”No.” Liam skakade bestämt på huvudet.

”Then I'll drive myself.” muttrade jag och fiskade upp bilnycklarna ur fickan. ”I really want to go Liam. I really do. I have to. And nothing's gonna stop me.” Jag var också bestämd. Rak på sak. För jag visste vad jag ville. Jag började vingla mig på ostadiga ben mot bilen.

 

Efter några försök att hitta rätt bil, vilket jag inte lyckades göra, gav sig Liam tillslut.

 

”Fine.” mumlade han och tog nycklarna från mig, låste upp bilen och hjälpte mig in i framsätet. Sedan började vi köra.

 

 

Lamporna i Ellies fönster var släckta. Utom en lampa i fönstret från vardagsrummet. Bra. Hon var uppe. Liam svängde in en bit ifrån uppfarten, för att inte väcka någon större uppmärksamhet. Han stängde av motorn och tittade på mig.

”Do you need--” började Liam innan jag lyckades avbryta honom. ”I'll take it from here.” sluddrade jag. Under den tio minuter långa bilresan hade jag inte nyktrat till. Om jag var nykter skulle jag nog inte ens vara utanför Ellies hus. Jag skulle ha gjort ytterligare ett försök av att stänga ut vad jag kände för henne.

 

Jag hasade mig ut ur bilen, långsamt, noga med att inte ta ett felsteg. Ändå snubblade jag ut på asfalten. Kontroll Harry. Men hur jag än försökte kontrollera mig var jag upprymd och skrattig, så jag började garva av mitt klumpiga fall. Ryck upp dig Harry. Jag kunde känna Liams omsorgsfulla blickar i nacken.

 

”I'm fine Liam! Thank you. You can go home now.” fick jag ur mig och skrattade innan reste mig upp igen. Jag började gå – eller rättare sagt vingla, mot Ellies hus och vände mig om för att vinka hej då till Liam. Jag vinkade glatt och Liam satte på strålkastarna innan han for iväg.

 

Det tog mig nästan fem minuter att gå tjugo meter upp till Ellies dörr. När jag väl var framme hade ingen ångest krypit sig fram inom mig. Istället kände jag mig självsäker på vad jag gjorde. Men jag skulle säkert få ångra det här.  



Part 2/2! Vad säger ni? Kommer Harry skämma ut sig? Kommentera! :) 


sassa säger:


Skit bra... o ja det kmr han säkert hahahah xD

2013-07-31 | 20:51:13


Anonym säger:


Jättebra!! Mer!!!! :)

2013-08-01 | 16:37:50


Liza säger:


Det kommer han att göra. När kommer nästa del ut? :)

Svar: Snaaart :)!
clarities.blogg.se

2013-08-02 | 15:24:29
Bloggadress: http://hockeytjejen.webblogg.se


Hannah säger:


Åh älskar den!! Jag behöver mera!!!!!!

2013-08-02 | 20:44:08


Anonym säger:


jättebra!! när lägger du ut nästa?

Svar: Jättesnart!;)
clarities.blogg.se

2013-08-04 | 19:42:42



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: